АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕТОДИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - (:unkn) unknown (My University, 2015)
У збірнику представлені матеріали роботи учасників семінару "Актуальні проблеми методичної підготовки майбутнього вчителя іноземних мов" проведеного у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя 26 березня 2015 р. Доповіді присвячені проблемам формування професійної компетентності майбутнього вчителя іноземних мов у ВНЗ у сучасному освітньом просторі.