Формування творчих здібностей молодших школярів у процесі музичної діяльності - НАУМЕНКО, АНАСТАСІЯ МИКОЛАЇВНА (My University, 2019)
МАГІСТЕРСЬКА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Початкова освіта 013 Початкова освіта Науковий керівник Турчин Тамара Миколаївна, доктор педагогічних наук, професор (прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання Рецензент кандидат педагогічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри дошкільної та початкової освіти Національного університету “Чернігівський колегіум” імені Т.Г.Шевченка Турчина І.С. Рецензент кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ імені Миколи Гоголя Новгородська Ю.Г.