Фізико-математичний збірник - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2009)
До збірника включені наукові статті викладачів, наукових співробітників та аспірантів кафедр вищої математики, прикладної математики та інформатики, фізики Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя з актуальних питань вищої математики, фізики, методики викладання дисциплін фізико-математичного циклу, загальних проблем педагогіки. Для фахівців у галузі математики, фізики, педагогіки вищої та середньої школи.
Збірник наукових праць