Зорепад над Калюжинцями - Забарний, О. В. (Видавець ПП Лисенко М.М., 2018)
До нової книги письменника і науковця Олександра Забарного увійшли оповідки мальовничого поліського села Калюжинці, що на Срібнянщині. Через невеликі за обсягом художні твори читач потрапить у ностальгічний час дитинства і юності письменника, а також пізнає історію життя українського села у буремному ХХ столітті.
Сільські оповідки