ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОЛОГІЧНІЙ ОСВІТІ - Горошко, Г. О. (My University, 2023)
З розвитком технологій та індустріалізацією, від аграрного до промислового виробництв, екологічна освіта стає вкрай необхідною. Для усвідомлення потреби збереження та охорони навколишнього середовища необхідно впроваджувати інноваційні методи та підходи в освіті. В цьому контексті інтерактивні технології стають важливим інструментом, що допомагає не лише передати теоретичні знання, але й активно включити аудиторію у процес вивчення природних явищ та проблем екології, самостійно вивчати та досліджувати важливі аспекти навколишнього середовища, тим самим сприяючи розвитку власної екологічної свідомості.
Keywords: інтерактивні технології; екологічна освіта