ЮНЕСКО в сучасній системі міжнародних відносин (1991-2019 рр.) - Мельничук, Анастасія Володимирівна (My University, 2020)
ЮНЕСКО в сучасній системі міжнародних відносин (1991-2019 рр.)Науковий керівник: кандидат історичних наук, доцент Моціяка Петро Петрович