Ідентифікація Володимира Зеленського у німецькомовному новинному дискурсі - Костенецький, Павло Володимирович (My University, 2023)
Науковий керівник: к. філол. наук, доц. каф. прикладної лінгвістики Щербак О. М., Рецензенти: канд. філолог. наук, ст. викл. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Міщенко Т. В.,