Зображення українських біженців в англомовних новинних статях BBC: лінгвориторичний аспект - Лазаренко, Ірина Ігорівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Міщенко Тетяна Віталіївна, кандидат філолологічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти:Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат філолологічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Мосієнко Олена Володимирівна, кандидат філолологічних наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу Житомирського державного університету ім. І. Франка.