ТУМАНИ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ТА ЇХ СУЧАСНІ ООБЛИВОСТІ - Убозько, Маргарита Олегівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: : канд. геогр. наук, доцент, Остапчук Валентина Володимирівна Рецензент: Барановська Ольга Віталіївна., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Сологуб Юрій Іванович., канд. геогр. наук., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій