Соціально-економічні особливості та проблеми сучасного розвитку Чернігівської області: матеріали третьої Всеукраїнскьої науково- практичної конференції - Кафедра географії, туризму та спорту (My University, 2025)
Соціально-економічні особливості та проблеми сучасного розвитку Чернігівської області: матеріали третьої Всеукраїнскьої науково- практичної конференції (м. Ніжин, 13-14 лютого 2025 року). – Ніжин: НДУ імені Миколи Гоголя, 2025. – 82 с. Збірник містить матеріали третьої Всеукраїнської науково- практичної конференції «Соціально-економічні особливості та проблеми сучасного розвитку Чернігівської області». Видання адресоване науковцям, викладачам, фахівцям регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, учителям, аспірантам, стедентам і всім, хто цікавиться сучасними проблемами та перспективами розвитку Чернігівської області. Матеріали подано в авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен та інших відомостей.