Культурне життя в Ніжині у ХVІІ–ХVІІІ ст. - Самойленко, Г. В.; Самойленко, С. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2012)
У книзі вперше на широкому архівному та історіографічному мате¬ріалі розкриті особливості розвитку культури у найбільшому полковому місті ХVІІ– ХVІІІ ст. Ніжині. Книга адресована науковцям, студентам, краєзнавцям і всім, хто любить культуру України і хоче з’ясувати її регіональні особливості.
Keywords: культура; Ніжин