ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГІДНОСТІ ОСОБИСТОСТІ ЗАСОБАМИ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПІСНІ - Бардаченко, Іван Григорович (My University, 2020)
Науковий керівник: ДВОРНИК Юрій Феодосійович, кандидат педагогічних наук, доцент Рецензенти: КОСТЕНКО Людмила Василівна, заслужений діяч мистецтв України, кандидат педагогічних наук, професор; ГУСЕЙНОВА Лариса Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент