Організація та проведення самостійної роботи студентів освітньо- професійної програми «Музичне мистецтво» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» - Раструба, Т. В. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Методичні рекомендації укладено відповідно до освітньо-профе- сійної програми «Музичне мистецтво» підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 Музичне мистецтво галузі знань 02 Культура і мистецтво. В них визначаються основні засади організації й контролю самостійної роботи студентів та проведення індивідуально-консультативної роботи викладачів зі студентами. Впровадження в навчальний процес названих методичних рекомен- дацій сприятиме забезпеченню умов для гармонійного творчого розвит- ку особистості студента в умовах індивідуалізації навчального процесу та створення єдиного підходу до організації викладачами самостійної роботи в закладах вищої освіти.
Методичні рекомен- дації. 2-ге вид., доповн. та переробл.