Попередження булінгу у середовищі старшокласників засобами форум-театру - Андрусенко, Тетяна Геннадіївна (My University, 2019)
Завдяки використанню теоретичних методів пізнання, у роботі проаналізовано булінг як соціально-педагогічну проблему, погляди зарубіжних та вітчизняних дослідників на дане поняття, його основні характеристики, причини та наслідки, що він породжує. Розглянуто методику форум-театру як дієвого засобу попередження цькувань, розкрито її можливості та переваги, особливості технології проведення, на основі чого розроблено соціальний проект. Особливу увагу приділено діагностиці індивідуально-психологічних особливостей та факторів, що впливають на вчинення булінгу серед старшокласників.
Keywords: соціальна робота; булінг; профілактика; форум-театр