Геополітика та геостратегія - Бровко, А. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів історико-юридичного факультету спеціальності «Міжнародні відносини суспільні комунікації та регіональні студії». У посібнику представлено програму курсу, теми індивідуальних занять, плани семінарських занять, список рекомендованої літератури, орієнтовний перелік питань для самопідготовки та тезаурус. Курс покликаний забезпечити формування уявлень уявлення про геополітичну структуру сучасного світу, її динаміку та тенденції, визначати місце та роль країни, регіону у світовій політиці. Посібник відповідає вимогам кредитно-модульної системи організації навчального процесу.