Формування навичок здорового способу життя засобами фізичної культури - Іванов, Петро Олегович (My University, 2019)
В магістерській роботі теоретично обґрунтувати та практично досліджено зміст діяльності соціального педагога щодо формування навичок здорового способу життя підлітків засобами фізичної культури. Зокрема, проаналізовано сутність основних понять «здоров’я», «здоровий спосіб життя» та його складові. Подано аналіз програми діяльності соціального педагога з використанням засобів фізичної культури щодо формування здорового способу життя підлітків. Подано рекомендації соціальним педагогам щодо формування здорового способу життя підлітків в умовах школи.
Keywords: соціальна робота; здоровий спосіб життя; формування здорового способу життя; фізична культура