ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУ - Картушинська, Антоніна Володимирівна (My University, 2023)
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії у галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 – психологія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Україна, Ніжин, 2023.
Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису
Keywords: психологічне здоров’я; психоемоційний стан; репродуктивне здоров’я; жінки репродуктивного віку; фертильність; безпліддя; психологічний супровід