РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ «МОВА І ЛІТЕРАТУРА» - ІЩЕНКО, Надія Вікторівна (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації «Магістр педагогічної освіти. Викладач педагогіки і методик початкової освіти, вчитель початкової школи» Галузь знань – 01 Освіта /Педагогіка Спеціальность 013 Початкова освіта Освітній ступінь – «магістр» Науковий керівник: к.п.н., доцент Гордієнко Тетяна Володимирівна Рецензенти: к.п.н., доцент Самойленко Олена Володимирівна, к.п.н., доцент Падун Ніна Олексіївна.