Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
До збірника увійшли матеріали учасників Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку", яка відбулася 26 жовтня 2021 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.
Збірник наукових статей студентів спеціальності "Дошкільна освіта"