Психологічні аспекти переживання життєвих подій особистістю - Кресан О. Д. (My University, 2009)
Актуальною для сучасної психологічної науки на сьогодні є проблема переживання. Праці Л.С.Виготського, С.Л.Рубінштейна, Ф.Є.Василюка та інших дослідників окреслили основні змістові аспекти даного явища, проте залишилися недостатньо вивченими питання, які стосуються виникнення та психологічних особливостей процесу формування переживання особистості. Сказане стосується перш за все проблеми переживання життєвих подій.
Keywords: переживання; психологічні події; особистість