Організація самостійної роботи магістрантів освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво)» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта за предметною спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка: методичні рекомендації. - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2022)
Пропоновані методичні рекомендації є інструктажем до виконання самостійної роботи. Вони відображають концепт реалізації та головні вимоги до організації самостійної роботи магістрантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Музичне мистецтво)» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта за предметною спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.
2-ге вид., доповн. та переробл.