РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ТРУДОВОМУ НАВЧАННІ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Новик, Ірина Сергіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Шевчук Марина Олександрівна кандидат педагогічних наук Рецензент: Тонконог І.В. канд. пед. наук, доцент кафедри іноземної філології та перекладу Київського Національного торгівельно-економічного університету Рецензент: Киричок І.І. канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя