Взаємодія закладу дошкільної освіти та сім’ї у вихованні самостійності дітей старшого дошкільного віку: навчально-методичний посібник - Лісовець, О. В. (My University, 2022)
У посібнику представлено теоретичні та методичні аспекти проблеми взаємодії закладу дошкільної освіти та сім’ї у вихованні самостійності дітей старшого дошкільного віку. Видання містить розгляд сутності і характеристик самостійності та особливостей її прояву і розвитку у старших дошкільників, організаційних засад взаємодії закладу дошкільної освіти з сім’єю. В ньому представлені методичні розробки, спрямовані на оптимізацію взаємодії закладу дошкільної освіти з сім’єю у вихованні самостійності дітей старшого дошкіль- ного віку. Навчально-методичний посібник рекомендовано здобувачам вищої освіти за спеціальністю 012-дошкільна освіта при вивченні фахових дисциплін і під час практик, педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти для викорис- тання в роботі з батьками дітей старшого дошкільного віку.