Методичні рекомендації з організації та проведення науково-дослідницької практики (підготовка кваліфікаційної роботи) здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта - Філоненко, О. С.; Білоусова, Н. В.; Бобро, А. А.; Гордієнко, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Призначено для студентів педагогічних спеціальностей, які готуються до виконання кваліфікаційної роботи в рамках науково-дослідницької практики. У виданні представлено основи організації та проведення наукових досліджень, специфіку дослідницької діяльності у сфері початкової освіти, а також рекомендації щодо проведення науково-пошукової роботи. Видання стане корисним інструментом для майбутніх педагогів у процесі опанування дослідницьких умінь та сприятиме розвитку їхньої творчої та аналітичної діяльності. Автори сподіваються, що рекомендації сприятимуть професійному зростанню студентів, допоможе їм розкрити свій потенціал як дослідників і педагогів та стане першим кроком до плідної науково-практичної діяльності.