Ніжин і Ніжинщина: історичний простір провінції Збірник статей Випуск 1 - (:unkn) unknown (My University, 2010)
У збірнику вміщені статті з історії Ніжина та Ніжинського району. Тематично статті розкривають питання політичного, соціально-економічного та культурного життя. Видання становить інтерес для всіх, хто цікавиться історією рідного краю, особливо викладачам, студентам, вчителям, учням.