Багряні терикони - Забарний, О. В. (Видавець ПП Лисенко М.М., 2024)
До нової книги письменника і науковця Олександра Забарного увійшли оповідання про військовий конфлікт на Сході України (2014-2021 р. р.), проведення антитерористичної операції ЗС України. Переважна більшість оповідань розповідає про те, як розпочата Росією війна відгукується в долі нинішнього покоління українців. Автор через своє художнє бачення показує складний психологічний світ людини війни.