Навчально-методичні рекомендації до науково-дослідницької практики за спеціальністю 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки. Кваліфікація: магістр психології. Практичний психолог другого рівня вищої освіти - Литовченко, Н. Ф. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Навчально-методичні рекомендації пропонуються на допомогу здобувачам у підготовці та проходженні науково-дослідницької практики, яка спрямована на закріплення зв’язку теоретичних знань, одержаних магістрантами під час навчання, з практикою, сприяти розвитку творчого дослідницького підходу до майбутньої професійної діяльності, набуття навичок аналізу результатів своєї праці та самоосвіти. Навчально-методичні рекомендації містять пояснення загальних вихідних положень науково-дослідницької практики, завдань магістрантів протягом науково-дослідницької практики, рекомендації щодо оформлення звітної документації та підготовки до підведення підсумків практики, приклади оформлення використовуваних наукових джерел. У додатках містяться приклади виконання завдань практики.
Keywords: навчально-методичні рекомендації; науково-дослідницька практика; 053 Психологія; галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки