ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕКЛАДУ АНГЛОМОВНИХ ТЕРМІНІВ В ГАЛУЗІ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ (НА МАТЕРІАЛАХ СУЧАЧНОЇ МЕТОДИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ) - Терещенко, Валентина Яківна (My University, 2022)
Науковий керівник: Ларіна Тетяна Валеріївна, к.п.н., доцент кафедри прикладної лінгвістики; Рецензент: Кузьменко Олена Юріївна, к.ф.н., доцент кафедри міжкультурної комунікації та іншомовної освіти ННІ іноземної філології Житомирського державного університету ім. І.Франка; Рецензент: Халимон Ірина Йосипівна, к.ф.н., доцент кафедри прикладної лінгвістики