Дитячі страхи та їх профілактика в сім’ї та дошкільному закладі - Храпова, Олеся Олексіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: докт. психол. наук, проф. Папуча М. В. Рецензенти: канд. психол. н., доц. Пісоцький О. П. канд. пед. наук, доцент Онищук І. А.
Keywords: дитячі страхи; профілактика дитячих страхів