СУЧАСНІ АГРОКЛІМАТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ СОНЯШНИКУ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ - ПЕТРЕНКО, Вікторія Юріївна (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії, Освітньо-професійна програма: географія туризму, Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Остапчук В.В. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Барановська О.В.