Виховання мовленнєвої культури дітей 5 - 6/7 років засобами художньої літератури - Антоненко, Вікторія Олександрівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Аніщук Антоніна Миколаївна канд. пед. наук, доцент. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент Легін В.Б. канд. пед. наук, доцент Пісоцький О.П.
Keywords: мовленнєва культура; мовлення дітей дошкільного віку