По обидва береги серця - Забарний, О. В. (Видавець ПП Лисенко М.М., 2024)
У новій книзі письменника і літературознавця Олександра Забарного розповідається про життєвий і творчий шлях відомих художників Поліського краю, які своєютворчістю внесли вагомий доробок у мистецьку скарбницю України. Органічним доповненням до авторської оповіді стали мистецькі твори героїв книги. Книга розрахована на широкий загал читачів.