ОСОБЛИВОСТІ МЕДИКО-ДЕМОГРАФІЧНОЇ СИТУАЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Власенко, Руслана Петрівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Романів Оксана Яківна, кандидат географічних наук, доцент кафедри менеджменту і туризму державного університету «Житомирська політехніка»