Теорія і практика формування професійних переконань майбутніх викладачів хореографії - Ростовська, Ю. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У монографії викладені методичні рекомендації щодо формування професійних переконань майбутніх викладачів хореографії у закладах вищої освіти та удосконалення методики і практики фахових дисциплін. Матеріали монографії можуть мати практичне застосування у професійній діяльності викладачів фахових методик; бути використаними при розробці спецкурсів, написанні навчально-методичних посібників і програм, проведенні досліджень з актуальних проблем хореографічної освіти.