Педагогічна іміджологія : навч.-метод. комплекс дисципліни напряму 0101 Педагогічна освіта спеціальності 8.01010101 "Дошкільна освіта" - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2017)
Навчально-методичний комплекс дисципліни "Педагогічна іміджо логія" вміщує навчальну і робочу програми, лекції, завдання до семінарів, самостійної та індивідуальної роботи студентів, критерії, показники оцінювання знань і вмінь майбутніх викладачів, опис методики проведення занять з дисципліни. Доцільний для використання магістрам і викладачам.
Keywords: педагогічна іміджологія; імідж; культура мови; техніка мовлення