Аналіз особливостей формування та поширення антропогенної морфоскульптури у межах Рівненської області - Ошурко, Максим Володимирович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: бакалавр з наук про Землю. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФОРМУВАННЯ ТА ПОШИРЕННЯ АНТРОПОГЕННОЇ МОРФОСКУЛЬПТУРИ У МЕЖАХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ Ошурка Максима Володимировича Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Барановська О.В.