Англомовна комунікація президента Зеленського в соціальній мережі Х: дискурсивно-комунікативний аспект - Петренко, Олександр Андрійович (My University, 2024)
Науковий керівник: Міщенко Тетяна Віталіївна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензенти: Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Мосієнко Олена Володимирівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу Житомирського державного університету імені Івана Франка.