Уявлення про життєві події в студентському віці - Кресан О. Д. (My University, 2009)
Стаття присвячена вивченню уявлень про життєві події в студентському віці. Дослідження даного явища здійснене за допомогою аналізу поняття «життєва подія» у свідомості студентів. В даному дослідженні був використаний метод контент-аналізу текстів студентів про життєві події. Виділені типи уявлень про життєві події за різними параметрами.
Keywords: життєва подія; типи уявлень; уявлення; контент-аналіз