Стилістика англійської мови - Талавіра, Н. М.; Міщенко, Т. В.; Трибуханчик, А. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Посібник містить серію практичних завдань, що допоможуть студентам опрацювати найважливіші розділи стилістики шляхом виконання відповідних вправ, а також зрозуміти додаткову інформацію, яку автор вкладає в літературний текст. Посібник складається з двох частин: вправ на декодування окремих фрагментів тексту та композиційно завершених уривків для стилістичної інтерпретації; які відносяться до різних функціональних стилів.