ЕМОТИВНА ПАЛІТРА МАЛОЇ ПРОЗИ П. ЗЮСКІНДА В УКРАЇНСЬКОМУ ПЕРЕКЛАДІ - Федорченко, Ольга Сергіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: канд.філол.наук, доцент кафедри німецької мови Блажко М. І., Рецензент: канд.філол.наук, доцент кафедри німецької мови Щербак О. М., Рецензент: доктор філол. наук, професор кафедри англійської філології, перекладу і філософії мови імені професора О.М. Мороховського Київського національного лінгвістичного університету Потапенко С. І.