Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Збірник містить статті учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації» (м. Ніжин, 25 травня 2024 р.). Для молодих науковців та фахівців, що працюють у галузі органічної, біоорганічної, фармацевтичної, неорганічної та нафтохімії у наукових закладах та вищій школі. Тексти статей опубліковані у збірнику із збереженням авторського стилю.