Урахування статі дітей старшого дошкільного віку в організації їхніх занять художньою працею - Матвієнко, С. І. (Гендерні студії: навчання, дослідження та практика. Збірник матеріалів ІІ-ї Міжнародної конференції «Гендерні cтудії: навчання, дослідження та практика» та семінару для молодих дослідників «Гендерні студії: освіта, гендерна рівність, демократія, мир» (16-20 квітня 2018 р.), 2018)
Проаналізовано вплив статі дітей 6-7 років в організації їхніх занять дитячим рукоділлям та художньою ручною працею.
The influence of a sex of children of 6-7 years in the organization of their occupations by children's needlework and art manual work is analyzed
Keywords: статеве виховання; діти дошкільного віку