Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Теорія та методика фізичного виховання та валеологічної освіт" - Матвієнко, С. І. (My University, 2021)
У посібнику представлено методичні рекомендації до організації самостійної роботи здобувачів бакалаврського рівня (денна форма навчання) спеціальності «Дошкільна освіта» з навчальної дисципліни «Теорія та методика фізичного виховання та валеологічної освіти». Ураховано сучасні вимоги до організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми та формування у них засад здорового способу життя. Надано детальний алгоритм виконання завдань самостійної роботи до кожної із тем навчальної дисципліни, запропоновано джерела для поповнення необхідної інформації; зазначено кількість годин, запланованих на виконання завдання до теми. Доцільний для викладачів вищих навчальних закладів; здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 012 "Дошкільна освіта".
Для здобувачів бакалаврського рівня (денна форма навчання) спеціальності 012 "Дошкільна освіта"
The manual presents methodological recommendations for organizing independent work of Bachelor's-level applicants (full-time education) of the specialty "preschool education" in the academic discipline "theory and methodology of physical education and valeological education". Modern requirements for organizing and conducting physical culture and recreation work with children and forming the foundations of a healthy lifestyle are taken into account. A detailed algorithm for performing independent work tasks for each of the topics of the academic discipline is provided, and sources for adding the necessary information are proposed; the number of hours scheduled to complete the task for the topic is specified. It is advisable for teachers of higher educational institutions; applicants for education of the first (Bachelor's) level of specialty 012 "preschool education".
Keywords: фізичне виховання дошкільників; самостійна робота студентів