Концептуальна метафора як засіб репрезентації сфери здоров’я в англомовному новинному Інтернет-дискурсі: когнітивно-риторичний аспект - Далудіна, Анастасія Вікторівна (My University, 2021)
Науковий керівник: канд. філол. наук, ст. викладач Міщенко Т. В., Рецензенти: Тезікова С. В., канд. пед. наук, професор кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов, Мосієнко О.В., канд. філол. наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу Житомирського державного університету