Внесок викладачів Ніжинської вищої школи у вітчизняну методику навчання зарубіжної літератури Ч. І. Методична діяльність професора Григорія Васильовича Самойленка - Остапенко, Л. М. (Видавництво НДУ, 2021)
Стаття присвячена внеску викладачів Ніжинської вищої школи у вітчиз- няну методику навчання зарубіжної літератури. У статті здійснений огляд методичної діяльності відомого вченого, дослідника і представника Ніжинської вищої школи, доктора філологічних наук, професора Григорія Васильовича Самойленка.
Keywords: Ніжинська вища школа; методика навчання літератури; методична діяльність