ІІI мистецько-педагогічні читання пам’яті професора О. Я. Ростовського "Мистецька освіта України: європейський вектор розвитку" - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2019)
Збірник склали науково-методичні статті та матеріали ІІІ мистець¬ко-педагогічних читань пам’яті професора О. Я. Ростовського "Мистець¬ка освіта України: європейський вектор розвитку", у яких висвітлюються актуальні проблеми мистецької освіти: теорія і методика художнього навчання і виховання, професійна підготовка майбутніх учителів мистецьких дисциплін, інноваційні технології в системі мистецького навчання, педагогічний потенціал хореографічного мистецтва, пробле¬ми сучасного мистецтвознавства в культурно-освітньому просторі.
ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ
Збірник науково-методичних статей Випуск 3