Наукова робота студентів із психології: від курсової до магістерської - Щотка, О. П.; Горянська, А. М.; Пісоцький, В. П. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Навчальний посібник адресований студентам педагогічних спеціальностей. Його призначення – допомогти студентам раціонально організовувати роботу над курсовим та магістерським кваліфікаційним дослідженням із психології.
навчально-методичний посібник для студентів та магістрантів педагогічних спеціальностей