Археологічні пам'ятки Ніжина та околиць (за матеріалами досліджень Ніжинського краєзнавчого музею) - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2007)
У статті подано огляд археологічних пам’яток Ніжина та околиць, виявлених за матеріалами досліджень Ніжинського краєзнавчого музею у 1991-1997 роках.
Keywords: Ніжин; археологія