Кліматичні ресурси Чернігівщини в контексті сучасних змін клімату - Виниченко, Катерина Романівна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр; Освітньо-професійна програма: Географія, Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 106 Географія; Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Барановська Ольга Віталіївна, кандидат географічних наук, доцент