Аналіз особливостей розвитку туристичної сфери Ніжинського району - Моргун, Олексій Юрійович (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр; Освітньо-професійна програма: Науки про Землю, Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Барановська Ольга Віталіївна, кандидат географічних наук, доцент